Brkić o potrazi za telom devojčice: Pretražuju se i mesta gde ljudska noga nikad nije kročila

Državni sekretar MUP-a Željko Brkić izjavio je da policija neće prestati potragu dok ne nađe telo dvogodišnje Danke Ilić.
On je objasnio da je teren koji se trenutno pretražuje takav da na neka mesta ljudska noga nikad ranije nije kročila.
 
"Trenutno se intenzivno traga u reonu Lazarevog kanjona, Lazareve pećine, vrtače. Naši ljudi izlažu svoje život opasnosti jer pretražuju veoma nepristupačan teren, nećemo odutati", rekao je Brkić za TV Hapi.
Prema njegovim rečima, više od 1.500 pripadnika MUP-a je dalo sve od sebe da se nađe dete, više od 10 hektara površine je pregledano u okolini Banjskog polja, a sva raspoloživa sredstva su angažovana.
 
On je istakao da policija daje "dozirane" informacije javnosti kako ne bi poremetila istragu.
Navodeći da fraza "nema tela - nema dela" pripada romanima, rekao je da već sada ima dovoljno dokaza koji osumnjičene direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog dela i da je tužilaštvo to kvalifikovalo kao teško ubistvo.
 
"Na koji su način oni premestili telo, ko im je pomagao, koja su sredstva koristili, to će svakako biti uvrđeno i na tome se intenzivno radi. Sva pitanja na koja javnost želi odgovor dobiće ih kad se za to steknu uslovi", rekao je Brkić.
  • F

    10.04.2024 17:11
    Pa ako ljudska noga tamo nije kročila...šta se tamo traži?
    Ne razumem!
  • Шаман Х

    10.04.2024 14:28
    А сеоско гробље ? можда је затрпана на неког покојника
  • Marina

    10.04.2024 11:46
    Mislim da se prate telefoni mozda bi otkrili trag.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija