Policija ne odustaje od potrage za telom devojčice: Sve otežava to što je osumnjičeni premestio telo

Potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja.
Policija i žandarmerija pretražuju teren od sela Zlot, ka selu Sumrakovac, na kojem je nekoliko deponija i rezervoara sa vodom. Jedan od osumnjičenih za ubistvo je na saslušanju priznao da je premestio telo, što otežava rad policije.
 
Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora intenzivno rade na pronalasku tela male Danke i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u potragu se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac.
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.
 
Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo, i oni su sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje.
Reč je o radnicima "Vodovoda", kojima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.
 
Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.
 
U međuvremenu, direktor JP "Vodovod" u Boru podneo je ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.
 
Komentarišući ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će predložiti Vladi da se ponovo uvede smrtna kazna za najteža krivična dela.
  • Nelogično

    15.04.2024 11:01
    Kako su dete bacili na deponiju kad nema tragova. Znači nisu. Treba ih prisiliti da priznaju šta su uradili.
  • Mira

    15.04.2024 10:49
    @ Mina
    Oni nešto debelo lažu
  • Mina

    15.04.2024 08:59
    Kako
    Je mogao premestiti ako su od početka bili osumnjičeni?Zar ih nisu pratili od prvog dana?Neverovatno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija