Đilas: Danas ćemo podneti ustavni zakon za pomeranje izbora na jesen

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas najavio je da će danas, zajedno sa poslanicima stranke "Srbija centar" i koalicije NADA podneti tzv. ustavni zakon za pomeranje izbora za jesen.
Đilas je za N1 rekao da je to zakon koji je napisao pravni tim koalicije "Srbija protiv nasilja" na čelu sa profesorom Tanasijem Marinkovićem, koji je prošlog ponedeljka upućen predsednici Skupštine Ani Brnabić.
"Mi i dalje stojimo iza toga da je to jedini način kako možemo doći do iole fer i poštenih izbora u Srbiji", rekao je Đilas. 
Đilas je dodao da je njiho da predlože ono što je rešenje.
  • Гариша

    22.04.2024 14:32
    1
    Можда боље ,празне сламе.
  • Lala

    22.04.2024 11:37
    Tako treba
  • kralj

    22.04.2024 10:52
    zemljo otvori se
    Bolest ne bira...Šta li je sledeće-možda da se glasa u toplesu obavezno ili po1o klekova i 20 čučnjeva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.