Dačić o izjavi ministra BiH: Razočaran briljantnim nastupom Vučića

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić reagovao je na izjavu ministra spoljnih poslova BiH Elmedina Konakovića.
Dačić o izjavi ministra BiH: Razočaran briljantnim nastupom Vučića
Foto: 021.rs
Dačić je rekao da "Konaković nastavlja sa sramotnim napadima na predsednika Aleksandra Vučića i srpski narod, jer je razočaran briljantnim nastupom predsednika Vučića u odbrani Srbije".
On je dodao da je "Vučić razobličio svu licemernost bosnjačkih političara, kojima je cilj da Srbiju i srpski narod predstave kao genocidne, što bi otvorilo put ka onome što je i rekao, traženju ratne odštete i osporavanju postojanja Republike Srpske".
"Baš zato je i toliko besan, jer ih je Vučić prozreo i doveo do toga da dođe do odlaganja glasanja u GS UN. Ceo svet sada vidi da je u pitanju podla politička igra i zato neće ni da podrže takvo ponašanje u UN", naveo je Dačić.
 
Ocenio je da je "Vučić razmontirao celu zloćudnu mašineriju uperenu protiv Srbije i srpskog naroda".
 
"I tako će uvek i biti, dok je on na čelu drzave. A sto se tiče tužbi i revizije, to je već bilo, i sud je sve to odbacio", zaključio je Dačić.
  • 696

    29.04.2024 07:17
    ivica je bolji
    vulin nije više prvi uvlakač.
  • Plaćač poreza

    29.04.2024 06:59
    Cilj im je da tebe i Vučića predstave kao genocidne a ne srpski narod i Srbiju i u pravu su. A ti i Vučić nastavljate i danas svoju antievropsku i anticivilizacijsku politiku sprečavanja Srbije da postane normalna Evropska zemlja.
  • rale

    29.04.2024 06:23
    Dačić se ubacio u petu brzinu, koalicija mora da se isplati i spasi ono malo stranke i kadrova po direktorskim pozicijama. Kad god stigne neka kriza a eto naših političara nazad na fabričkim podešavanjima, nacionalizam, šovinizam, titovsko navijanje i nazadni kult ličnosti. Postajemo lokalna Severna Koreja jer političari imaju nula motivacije da se ponašaju suprotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija