Ambasadorka Milić potvrdila da je tužila Manojlovića, ali još u decembru

Ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić potvrdila je večeras da je tužila Sava Manojlovića, ali je navela da je to učinila 19. decembra prošle godine.
Ona je na društvenoj mreži Iks upitala zbog čega su tu informaciju mediji u Srbiji objavili tek danas.
 
"Pa prilično je jasno...", ocenila je Milić.
Ona je na Iksu objavila i fotografiju tužbe u kojoj se navodi da je Manojlovića tužila zbog povrede prava na čast i ugled, za šta traži odštetu od 200.000 dinara.
 
 
Pokret "Kreni-promeni" saopštio je ranije danas da je Milić tužila Manojlovića zbog izjava u prošlogodišnjem gostovanju u emisiji Utisak nedelje.
Kako je saopštio pravni tim liste "I ja sam Beograd! Kreni-Promeni - dr Savo Manojlović", njihov kandidat za gradonačelnika je u toj emisiji uoči parlamentarnih i beogradskih izbora 17. decembra, pozvao na jedinstvo opozicije i prikazao fotografije predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja s jedne, i ambasadorke Srbije u Hrvatskoj s druge strane.
 
"Ako proevropskoj opoziciji ne smeta da im Vojislav Šešelj bude u gradskoj vlasti, a desnici ne smeta što nam je ambasador u Zagrebu NATO lobista Jelena Milić, onda nemojte da sarađujete jedni s drugima", izjavio je tada Manojlović.
  • 3s

    29.04.2024 08:58
    „Pa prilično je jasno...” ... Meni nije, kada nemamo informacije. Tužba jeste zavedena ekspresno po emisiji, nj.e. ambasadorka je u pravu (mada bi mogla da zna da ne bi trebalo lične podatke javno objavljjivati).
    Ostaje mi nepoznanica da li je predmet tek sada formiran pri sudu, kada je zakazano prvo ročište, a i koje je prosečno vreme za obradu predmeta na datom sudu. Dok to ne znamo, možemo samo da nagađamo.
  • Добро памтим све...

    29.04.2024 07:23
    Чек' мало?!
    Па дечко је у праву, чему тужба? И сам сам шокиран што видим ко нам је амбасадор?!
  • Mojsije

    29.04.2024 06:25
    Ju ju
    Jel to gospodja koja drzi tompus na slikama!!! Ma ne verujem!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija