VIDEO: Aktivisti NPS napadnuti dok su prikupljali potpise, muškarac polomio štand

Narodni pokret Srbije (NPS) saopštio je da je upravnik jedne zgrade u beogradskoj opštini Stari grad napao članove i aktiviste te stranke dok su skupljali potpise za izbornu listu "Biramo Beograd".
Na snimku koji je NPS objavio na društvenoj mreži Iks (X), vidi se muškarac koji lomi štand te stranke ispred ulaza u jednu zgradu.
Slučaj su prijavili policiji.
"Nakon što je uništio štand dotični je i fizički nasrnuo na našeg Mihaila Maletića. Poručujemo svima da nas neće zaustaviti u borbi za Beograd. Nasilje nikada ne bi smelo da bude način ophođenja prema političkim neistomišljenicima. Slučaj je prijavljen policiji", navodi se u objavi.
 
Pogledajte video.
  • Fuj49

    01.05.2024 07:50
    Srpski način
    @ Otpornik
    ?
    Ako sam dobro cuo i video, problem je bio sto stu stand stavili na ulaz u njegovu radnju. Zasto to onda tumacite kao potez politickog neistomisljenika?

    Pa neka je i tako. Mogao je da zamoli aktiviste da pomere štand, ili da pozove policiju. Umesto toga primitivizam i agresija.
  • Davor

    01.05.2024 06:36
    @Otpornik
    Zato što naslov: "Napali naše aktiviste mirne kao jaganjci" bolje deluje od "Bahati aktivisti blokirali čoveku radnju i svađali se s njim".
  • Pff

    01.05.2024 06:26
    Čovek je tražio da štand POMERE jer od njih ne može da se uđe u radnju. Dobro mu ga nisu postavili u dnevnoj sobi. Nema ovo veze s politikom već s nevaspitanjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija