Vučić na mitingu SNS u Lazarevcu: U narednih desetak dana neću moći da učestvujem u kampanji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Lazarevcu da Elektroprivreda Srbije (EPS) neće biti prodata, a da "postoji namera da se kupuju druge elektroprivrede u regionu".
Vučić na mitingu SNS u Lazarevcu: U narednih desetak dana neću moći da učestvujem u kampanji
Foto: Beta (AP/Darko Vojinović/arhiva)
"Ne pada nam na pamet da prodajemo EPS. Hoćemo da kupujemo u regionu i da druge elektroprivrede pripajamo Srbiji", rekao je Vučić na predizbornom skupu koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) u Lazarevcu.
 
Obraćajući se okupljenim građanima, dodao je da je "razgovarao sa velikim i moćnim univerzitetom kojeg hoće da dovede u Srbiju", ali nije naveo o kom univerzitetu je reč.
On je najavio da se "neko vreme neće pojavljivati" na predizbornim skupovima i da će podršku koaliciji oko SNS-a dati svojim prisustvom "tek u finišu kampanje".
 
"U narednih desetak dana neću moći da učestvujem u kampanji zato što je pred nama važna bitka za Srbiju i naše interese", kazao je Vučić.
Govoreći o lokalnim temama, Vučić je kazao da su "ljudi s pravom nezadovoljni i da ne može da se dogodi da bilo koji trg tri godine gradimo".
 
"Hoću da se izvinim i zbog naše arogancije i bahatosti. Zato ćemo da imamo ljude koji će da se posvete rešavanju vaših a ne svojih problema. To mora da bude velika promena u Srbiji u budućnosti", rekao je Vučić.
  • Pićuka

    11.05.2024 10:23
    Ti si i "moj predsednik". Mogao bi da učestvuješ i u mojoj kampanji. Pa valjda smo mi neko demokratsko društvo. Ako ne želiš da učestvuješ u mojoj kampanji onda ti nisi predsednik svih građana Srbije a i šire.
  • Службени ауто

    11.05.2024 10:20
    Скинута реклама комбината
    Пу малера таман студенти по ЈКП скупљају гласове и потписе по Новом Саду и околини преко пословођа ,возикају их на одредишта да се нотари увере које амблене имају на радним оделима за време радног времена
  • Ccc

    11.05.2024 09:22
    Kamo sreće da te nikada više i ne vidimo, gledamo, slušamo i čujemo.Kamo sreće da prestaneš da maltretiraš zdrav razum!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija