Vučić: Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je šokiran atentatom na slovačkog premijera kog je danas nepoznati napadač vatrenim oružjem ranio u abdomen i ruku, tokom posete grada Handlova.
Vučić: Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično
Foto: 021.rs
"Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično. Dragi prijatelju, molim se za tebe i za tvoje zdravlje", poručio je Vučić na društvenoj mreži Iks.
Napadač, kog je policija privela, ali još nije otkriven njegov identitet, ispalio je četiri ili pet metaka, od kojih su dva ili tri pogodila slovačkog premijera koji je bio u poseti grad Handlova, 150 kilometara severoistočno od glavnog Bratislave, jer se tu održavao sastanak vlade.
U svojoj prvoj reakciji na napad, odlazeća predsednica Slovačke Zuzana Čaputova rekla je da je šokirana "brutalnim i nemilosrdnim" napadom na premijera i poželela mu snage da se oporavi.
  • Zemlja čudesa

    15.05.2024 20:21
    Notorna laž
    Odakle ovome prijatelji?
  • Rile

    15.05.2024 19:39
    AVAV i molitva??jajajajajajaaaj....
  • Opozicionista

    15.05.2024 19:14
    Šta misliš, da li se neki istaknuti opozicionar u Slovačkoj danas napio od sreće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.