Policija zatvorila Poštansku štedionicu na Kosovu

Kosovska policija je saopštila da su pored zatvaranja šest "nelegalnih" jedinica "Poštanske štedionice" oduzeti i razni materijalni dokazi među kojima je 1,6 miliona evra i 75 miliona dinara.
"Zaplenjeno je oko 1.600.000 evra, oko 74.700.000 dinara, oko 19.500 franaka, oko 13.800 američkih dolara, 40 australijskih dolara, kao i relevantna dokumentacija i dokazi u vezi sa slučajem", navedeno je u saopštenju.
 
U saopštenju se dodaje da je "šest podružnica 'Poštanske štedionice' na severu zemlje zatvoreno, dok će sve dalje policijske akcije biti sprovedene u saradnji i koordinaciji sa organima pravosuđa".
Kosovska policija saopštila je da je akcija na severu Kosova sprovedena po izveštajima institucija za finansijski nadzor, poput finansijsko-obaveštajne jedinice i Centralne banke Kosova.
 
U akciji je učestvovala i Poreska uprava Kosova.
U saopštenju kosovske policije rečeno je da je akcija protekla bez problema i incidenata.
 
Akciju policije u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok pratili su su i pripadnici Misije Evropske unije za vladavinu prava na Kosovu (EULEKS) i NATO mirovne misije (KFOR).
  • Spiridon Kopicl

    21.05.2024 12:56
    Onomad bese 5:0 za Acoa srbinoa, a sad 6:0 za Kurtoa...e jbg, izvinte botevi, , al borba sa tasture nece vratiti Kosovo, sorryshkitj...
    Nema veze , bitno je da na tastauti umate 4 ES.
  • pajo patak

    21.05.2024 12:53
    strašno:
    a na zgradi nije ni pisalo ovo je srbija; a ispod budalo, ovo je pošta.
  • separatista 35

    21.05.2024 11:43
    I sve ovo dok se Vučić lažno bori za glasanje o Srebrenici i sakriva Poglavlje 35 od javnosti Srbije.
    A dokaz da se Vučić lažno bori je taj jer posle glasanja Amerike, Britanije, Nemačke i Francuske da su Srbi genocidni u UN, neće preduzeti ništa. A to znači posle tog glasanja u UN kad postane jasno da je zapad neprijatelj, Vučić neće objaviti da se Srbija učlanjuje u BRICS.
    Imamo vremena da posle UN glasanja da vidimo da Vučić neće ništa preduzeti povodom Srpskih neprijatelja i ostaće uz EU i da izdajnika oteramo na Beogradskim i Novosadskim izborima, svi izađite i glasajte za opoziciju !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.