Policija traga za dve osobe koje su u Beogradu nasmrt pretukle brata potpredsednika Vlade FBiH

Beogradska policija intenzivno radi na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo.
Policija traga za dve osobe koje su u Beogradu nasmrt pretukle brata potpredsednika Vlade FBiH
Foto: 021.rs
To je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
"Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta", navodi MUP.
 
Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije.
Oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je saopštilo da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem u nedelju na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ. M. (37).
 
Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ. M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.
"Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da se u ulici Dragice Končar na Voždovcu dogodio fizički sukob između nepoznatih lica i Đ. M, u kojem je Đ. M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo. Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju", navodi Tužilaštvo u saopštenju.
 
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je ubijeni Đ. M. brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića. 
  • Nik

    27.05.2024 14:51
    Opet ce zrtvene jarce, kao i za Babica na naplatnoj, ono jadno dete itd itd
  • Svetolik Popadić

    27.05.2024 14:24
    Sve to isto i u N.S. krdo bizonu arlauče ,lome ,kidaju,besni,udaraju,vrište ,skiče.. samo izbegavati ,ništa drugo...
  • Poznato

    27.05.2024 14:03
    Pronaci ce zrtvene jarce. Kao i za ono jadno dete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

RECITE NAM: Da li vam je potreban odmor?

Dolazi vreme godišnjih odmora i sve smo nestrpljiviji da konačno predahnemo. Međutim, postoje situacije u kojima je premor toliki da ne možemo da ustanemo iz kreveta.