Milan Marković napustio DS

Milan Marković, bivši ministar državne uprave i lokalne samouprave, vratio je poslanički mandat i iščlanio se iz Demokratske stranke.
Milan Marković, bivši ministar državne uprave i lokalne samouprave, vratio je poslanički mandat i iščlanio se iz Demokratske stranke.

Glavni odbor DS na jučerašnjoj sednici odlučio je da svi ministri iz Demokratske stranke vrate poslaničke mandate.

Protiv Markovića, Agencija za borbu protiv korupcije je u oktobru podnela prijavu protiv Markovića jer nije prijavio da je njegova supruga dobila na poklon jahtu. On je na to odgovorio da je jahta poklon koji je njegova žena dobila od oca.

Prethodno su poslanici Demokratske stranke i bivši ministri Oliver Dulić i Snežana Malović podneli su ostavke na poslanički mandat u Skupštini Srbije, a isto je učinio i bivši premijer Mirko Cvetković. Za razliku od njih, bivši ministar poljoprivrede Dušan Petrović rekao je da neće da vrati mandat i napao Demokratsku stranku da nema svoju politiku.

  • novi

    02.01.2013 18:37
    preletac
    ce da se spasi pod okriljem novih,a svi stari
  • Slusalac

    29.12.2012 19:59
    Rezime.
    Ova Demokratska stranka nije ona iz perioda pok. Zorana Djindjica.Usudjujem se da kazem da je i Zoran Zivkovic ma kakav bio i ma sta se o njemu pisalo i govorilo, bio manji lopov a veci cuvar izvorne ideje Demokratske stranke.
    Nisam clan ni jedne politicke partije ali mogu reci da mi je iskreno zao sto sam nemi posmatrac unistavanja jedne stranke koja pociva na demokratskim principima i treba da posluzi kao primer demokratije u Srbiji. Nazalost postala je primer kriminala,razvrata i bluda.Casni i posteni ljudi su odavno poceli da napustaju stranku,Ostali su samo poltroni zbog licne materijalne koristi.
    Mozda je moralo doci do ovog trenutka da se stranka ocisti i da iz svega ovoga izadje mozda sa slabijim rejtingom ali sa casnim i postenim ljudima kojima bih se i sam proidruzio.
    Nije SNS osvojio najvise mandata u skupstini zato sto im narod beskonacno veruje , vec iz razloga sto im je svega vise dosta. Glasali bi i za crnog djavola samo da se rese DS-a i pomagaca.
  • Mark

    29.12.2012 14:38
    Opste rasulo vlada u DS, razlicite frakcije i anarhija.Ocigledno je da im rejting drasticno pada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija