SPS sprema odgovor na kriminalizaciju Dačića?

Vrh koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije intenzivno sprema odgovor na sve češću kriminalizaciju predsednika SPS i premijera Ivice Dačića, piše Blic.

Vrh koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije intenzivno sprema odgovor na sve češću kriminalizaciju predsednika SPS i premijera Ivice Dačića, piše Blic.

Prema izvoru lista, koalicija SPS-JS-PUPS već ima spremljene mere za odgovore na napade.

Ipak, za bilo kakvu akciju čeka se povratak iz Rusije potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i njegov susret sa Dačićem. Od ishoda tog razgovora zavisiće budući koraci koalicije oko SPS, tvrdi taj izvor.

List podseća da su poslednjih dana učestali napadi na Ivicu Dačića i pokušaji kompromitacije njegovih najbližih saradnika i njihovo dovođenje u vezu s kriminalnim krugovima, na šta, ocenjuju u koaliciji SPS -JS-PUPS, ne smeju ostati nemi.

  • boxjelly

    02.02.2013 15:49
    Izgleda da ce pre pasti vlada nego sto ce neki sps-ovac odgovarati za kriminalna dela.
  • 02.02.2013 15:49
    E i tu sreću da doživim-da konačno Dačić bude zbrisan iz političkog života ove jadne države. Svanuće nam i počeće nova era (bolja) za sve nas. Živi bili pa videli. Da ima trunku ličnog integriteta i samopoštovanja, sam bi dao ostavku, pa onda dokazivao svoju nevinost(???). Ali-to je Dačić.
    Ništa ne traje doveka-pa ni političari.
    Svanuće garant i Novom Sadu, dobićemo konačno policiju kakva dolikuje ovom gradu, koja će raditi svoj posao kako treba, pa ćemo opet biti bezbedan grad. Samo da vidimo leđa Dačićeva i biće sve dobro.
  • pawlle

    02.02.2013 15:33
    kakav "pametan" odgovor spremaju, a koalicija je do jaja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.