Ubijen mladić u centru Novog Sada

Novosadska policija uhapsila je Dejana S. (1991) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je učestvovao u ubistvu 22-godišnjeg Novosađanina Stanka Popova i ranjavanju njegovog četiri godine mlađeg brata Gorana.

Novosadska policija uhapsila je Dejana S. (1991) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je učestvovao u ubistvu 22-godišnjeg Novosađanina Stanka Popova i ranjavanju njegovog četiri godine mlađeg brata Gorana.

Kako je saopšteno, policija intenzivno traga za još dvojicom osumnjičenih. Ubistvo se desilo u nedelju oko 3:30h u Železničkoj ulici ispred broja 5.

Kako smo nezvanično saznali, nastradali mladić je radio u obezbeđenju narodnjačkog kluba "Kili", koji se nalazi u Poštanskoj ulici, kod bioskopa Jadran. Prema nepotvrđenim informacijama, pucnjavi je prethodila rasprava ispred kluba Stanka i nekoliko pijanih gostiju. Kada je Stanko krenuo kući sa svojim bratom, presrela su ih trojica momaka i posle kraće rasprave jedan mu je ispalio hitac u glavu, a njegovog brata ranio u vrat.

Inače, Stanko je od ranije poznat policiji zbog tuča u lokalima u kojima je radio kao obezbeđenje.

Povređeni u stabilnom stanju

Goran Popov je operisan i u stabilnom je stanju, potvrdio je za Radio 021 portparol Kliničkog centra Ognjen Kelečević.

"Mladić je dovežen oko 4 ujutru sa teškim telesnim povredama. On je odmah operisan, nalazi se u jedinici intenzivne terapije i sada je u stabilnom stanju", navodi Kelečević.

Nastavljaju se incidenti

Poslednji u nizu sličnih incidenata u Novom Sadu dogodio se pre oko mesec i po dana, kada je ispred kluba ''Studio'' pretučen košarkaš Partizana Strahinja Milošević. Prethodno, u još jednom incidentu, na Salašu 137 je ubijen Nikšićanin Banjo Domazetović.

U cilju sprečavanja ovakvih i sličnih slučajeva, novosadske gradske vlasti su, zajedno sa republičkim i pokrajinskim službama, najavile oštru borbu protiv nasilja i počele sa strogim kontrolama ugostiteljskih objekata, koja, po svemu sudeći, još ne daje ni približno dobre rezultate.

  • drugar

    22.12.2011 23:21
    o cemu vi pisete mentoli!!!
    pravda za JOVU; SEDLU i DENIJA ...a da nije dosljaka novi sad bi bio katolicki grad i vojdodina cela...
  • Pop

    20.05.2010 18:47
    Daj mi jednu cinjenicu koju sam izvrnuo pa mozemo da diskutujemo. Ne svrstavam ja tebe ni u jednu ekipu. To si uradio sam vise puta. Biti Novlsadjanin znaci ziveti u NS, biti pristojan, vaspitan, tolerantan pa i milosrdan nema veze ni s Novim Sadom, ni s Becom ni s bilo kojim drugim gradom. Ljudi su onakvi kakvi su. Najlakse je upreti prstom, najteze je pokusati razumeti ih.
  • piplfoks

    20.05.2010 14:35
    Pa dobra ti je teorija, šteta što se zasniva na "podozrevanju" mog porekla, ubrajanju mene u ekipu koja neselektivno proziva sve "dođoše" i izvrtanju činjenica o prošlosti Novog Sada. Nema šta, dostojan naslednik "prošlog Popa". Lično smatram da se Novosađanin ne postaje poreklom, već ponašanjem - kao i da snobizam može biti prihvatljiva osobina za Novosađanina, ali prostaštvo, primitivizam i mahanje oružjem ne. Baš kao ni izvrtanje činjenica, "podozrevanje" i nepismenost, so you are definitely out.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.