Suzana Mančić se učlanila u SVM

Nakon voditeljske, pevačke, glumačke i spisateljske karijere, Suzana Mančić rešila je da se oproba i u političkim vodama i učlanila se u Savez vojvođanskih Mađara.
Nakon voditeljske, pevačke, glumačke i spisateljske karijere, Suzana Mančić rešila je da se oproba i u političkim vodama i učlanila se u Savez vojvođanskih Mađara.

Kako prenose Naše novine, popularna "loto devojka" došla je jedno jutro u beogradski odbor SVM sa željom da postane njihov član, a tom prilikom pozvala se na svoje mađarsko poreklo.

Prilikom susreta sa ljudima iz stranke raspitivala se o uslovima za dobijanje državljanstva susedne države. - Istina je da sam postala član SVM i jedini i pravi razlog zbog čega sam to učinila je taj što sam mađarskog porekla pošto je moja baka Mađarica. Ne razmišljam o aktivnoj političkoj karijeri jer sam prezauzeta drugim stvarima, a ako se nekada budem odlučila da zatražim pasoš Mađarske biće to samo zbog budućnosti mojih ćerki - rekla je Mančićeva.

Ona se u SVM učlanila početkom aprila. "Suzana je došla sa prijateljicom koja je takođe naš član i bez ikakvih uslova potpisala je pristupnicu. Drago mi je što je poznata ličnost pristupila našoj opciji, a moja želja je da se ona malo više aktivira", rekao je predsednik beogradskog odbora ove partije Nebojša Marjanović.

  • 24.06.2014 17:41
    šta se palite
    Ma snima treći film, a treba sponzora!

    Kad voli akciju...
  • Panta

    24.06.2014 11:34
    Ne volem
    Nema supe bez stare koke.A ova je raskuvana i malo se teze vari
  • једнорог

    24.06.2014 11:29
    родна равноправност
    Ваљда у савез војвођанских Мађарица?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.