Ministar Antić u službenom automobilu sleteo s puta

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i njegov vozač nisu teže povređeni u udesu koji se dogodio danas rano popodne na putu između Negotina i Zaječara.

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i njegov vozač nisu teže povređeni u udesu koji se dogodio danas rano popodne na putu između Negotina i Zaječara.

Antić je izjavio da je sreća što su njegov vozač i on samo lakše povređeni. "Dobro je da smo ostali živi. Sedeo sam na prednjem sedištu, ali nisam video šta se dogodilo jer sam razgovarao telefonom", rekao je Antić.

Službeni automobil marke "audi" u kojem su bili, sleteo je u kanal kraj puta i stotinak metara obarao nisko rastinje dok se nije zaustavio. Na mesto udesa je došla policija da bi utvrdila uzrok nesreće.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada se ministar Antić vraćao za Beograd sa otvaranja solarne elektrane u Kladovu.

  • Lovac Luka

    16.11.2014 08:44
    vlada daje primer
    Jutarnji program,ministarka MIHAJLOVIC,prica o bezbednosti u saobracaju i kako ce VLADA davati primer gradjanima.OVO JE I PRAKTICNI DEO.Cudno je samo da covek nije video sta se desilo jer je pricao preko mob.telefona,jel ON TO ZMURI KADA RAZGOVARA.Normalno policija ce izvrsiti uvidjaj,mislim da ce biti poprilicno UVIDJAVNI.
  • 15.11.2014 21:21
    Da, i posle ove vesti ce neosetljeni biciklisti biti najveca opasnost na putu!
  • 15.11.2014 21:16
    kamo sreće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.