Vrbas: Nelegalnim puškama demolirao kuću

Policija u Vrbasu podnela je krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg meštanina, zbog sumnje da je učinio dva krivična dela.

Policija sumnja da je on 15. marta hicima iz puške polomio stakla na kući u izgradnji koja je vlasništvo jednog Vrbašanina.

Pretresom kuće osumnjičenog, po naredbi sudije za prethodni postupak, policija je pronašla jednu poluautomatsku i jednu malokalibarsku pušku sa prigušivačem, kao i više od stotinu komada municije.

Krivična prijava tereti ga za izazivanje opšte opasnosti i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Autor: 021.rs

  • Znalac

    18.03.2016 20:08
    To je malokalibarka, nije karabin, čini mi se češka Zbrojovka Brno 2. Inače, česta je pojava da ljudi kače ove prigušivače na njih, čak se mogu kupiti preko oglasa. Tako dobijete ubojito, a potpuno nečujno oružje. Idealno za kriminalne radnje, krivolov i slično ;)
  • Čudim se

    18.03.2016 16:15
    Je li to prigušivač na karabinu? Ko da je profesionalni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".