VIDEO: Odbornik SRS demantovao da je otet

Budući odbornik SRS u Skupštini opštine Apatin dr Miodrag Pavlović demantovao je sinoć tvrdnje o tome da je navodno "otet".

"Na ovaj način hoću da demantujem sve glasine koje postoje. Nemamo nikakvih problema. Demantujem navode o svojoj otmici. Otmice nema", rekao je Pavlović. "Žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Ne radi se ni o kakvoj otmici, ni o kakvoj prisili. To je želja da se diskredituje Srpska napredna stranka ili pojedini njeni članovi", rekao je Pavlović.

On je dodao da je juče i danas primio više poziva od predsednika opštine Apatin i nekih članova o sastanku koji je trebalo da bude održan.

Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić izjavio je da se juče u tom gradu desila postizborna otmica koju su izveli lokalni naprednjaci.

Pavlović je objasnio da je bio prvi na listi SRS i da je ta stranka osvojila dva odbornička mandata - jedan je njegov a drugi Miodraga Cvijetićanina. On je rekao da će njih dvojica biti budući odbornici i da je za sada to jedina činjenica, a da je ostalo "sve naduvano".

Predsednik opstine Apatin iz SPS Živorad Smiljanić optužio je lokalne naprednjake, da su "kidnapovali" Pavlovića ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane sa njim. U međuvremenu se pojavio snimak sa nadzornih kamera sa mesta na kojem se navodna otmica dogodila.

  • Slobodan

    13.05.2016 15:04
    PRELAZ
    Za obaveštenog ministra unutrašnjih dela pitanje jedno, lako, nije borba za vlast. Kolika je kazna za nepropisno parkirano vozilo, u ovom slučaju pola metra od pešačkog prelaza i da li će policija kazniti dotičnog.A ve rmpalije treba pohvaliti što su pritekle u pomoć bolesnom čoveku i odvezli ga da mu se ukaže pomoć
  • Mile

    12.05.2016 18:39
    Doktor
    Ja mislim da doktor u ratu kad bude zarobljen sa svojih 50 godina ne seda na zadnje sedište omeđen sa dvojicom rmpalija sa strana.
    I niko da objavi ko su ovi ljudi, čiji je to automobil ...
  • Zare

    11.05.2016 15:18
    Isto kao i slučaj "Savamala" lokalni SNS-ovci pokazuju svoje staro radikalsko lice. Ljudi kao da zaboravljaju kakve je sve svinjarije njihov idejni otac Šešelj pravio u skupštini. Tuča, huliganizam i potezanje pištolja su bili sasvim uobičajni. Manir da se stvari rešavaju silom i na "mala vrata" se ne može tek tako napustiti. Zabrinjavajuće je da je državni aparat i policija uveliko uvučeni u celu priču. Najčešće uopšte ne reaguju ili nešto preduzimaju sa zakašnjenjem. Ne bi me začudilo da u ovom slučaju dobijemo neku tužbu za širenje lažnih vesti iako je i maloj deci jasno o čemu se ovde radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.