Zrenjanin: Opšta bolnica dobila novog direktora

Specijalista ortopedije dr Jovan Sekulić imenovan je za v.d. direktora zrenjaninske Opšte bolnice "Dr Đorđe Joanović", nakon što je Gordana Kozlovački podnela ostavku na direktorsku funkciju.

Odluku o postavljenju Sekulića na mesto vršioca dužnosti donela je Pokrajinska vlada.

Dr Gordana Kozlovački potvrđuje za portal zrenjaninski.com da je ostavku podnela 23. avgusta, dodajući da je danas stiglo rešenje o kadrovskim izmenama.

"Razlozi nisu ni lične, ni profesionalne, ni upravljačke, nego kontekstualne prirode. Jednostavno, drugačije vreme traži druge ljude. Opšta bolnica je danas renomirana ustanova, iako smo se povremeno susretali sa nemogućim finansijskim i kadrovskim okolnostima", kaže Kozlovački i dodaje da očekuje da će novi menadžment nastaviti da razvija Bolnicu.

Kozlovački se na čelu Opšte bolnice nalazila od 17. juna 2009. godine. Kako nam je rekla, ona će nakon podnošenja ostavke ostati da radi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a posvetiće se i funkciji pokrajinskog poslanika. Po struci je specijalista interne medicine, specijalista nefrologije i master menadžer u sistemu zdravstvene zaštite. 

  • era

    21.06.2017 10:42
    Duze ces ziveti ako ne posetis zrenjaninsku bolnicu. Pacijenti su tamo potrosna roba a za propuste sarlatana niko ne odgovara. Nazalost ovo sve znam iz iskustva. DOKLE VISE??!!
  • zy

    08.09.2016 19:45
    Zato niko nije smeo na ortopediju u Zrenjaninu,poznati su po strucnosti.
  • kole

    08.09.2016 01:34
    srecno
    Ode zutica i iz ove bolnice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina