Pančevo: Sedmorica mladića prvo izbola gosta kafića pa napala policajce

Policija u Pančevu uhapsila je sedam mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Njegoševoj ulici nožem izbodena jedna osoba.

Do incidenta je došlo 16. oktobra, oko 02:30 sati, kada se prilikom redovnog obilaska ugostiteljskih objekata u Pančevu, pomoćniku komandira i dvojici policajaca obratio gost kafića u Njegoševoj ulici i prijavio da mu je nepoznata osoba nožem nanela više ubodnih rana u predelu grudi i leđa.

Kada su policijski službenici ušli u ugostiteljski objekat zatekli su sedam mladića, koji su ih u nameri da pobegnu napali, a potom su fizički nasrnuli i na petoricu policajaca koji su u međuvremenu stigli u objekat. Tom prilikom, povređena su tri policajca.

Mladiće je policija ubrzo savladala i privela.

Zbog napada na policajce i građanina, N.P. (23), L.S. (21), B.Z. (24), M.Đ. (24), M.J. (20), S.S. (23) i M.S. (19) je određen pritvor.

  • Cale

    18.10.2016 12:34
    Trebali su ih upucati u samoodbrani, bar malo u cevanice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina