Pančevo: Više od 100 zgrada u riziku da dobije prinudnog upravnika

Na teritoriji Pančeva do sada je registrovano 604 stambene zajednice, koje su formirali Pančevci, koji žive u stambenim zgradama.

Od ukupnog broja, gradska inspekcija obišla je 309 zgrada i zapisnikom upozorila Pančevce na tim adresama na obavezu da dovrše postupak i izaberu upravnika zgrade.

"Prema preseku od 20. avgusta u 170 slučajeva je postupljeno po našem zapisniku. A 139 predmeta je i dalje u fazi obrade. Te stambene zajednice inspekcija će nastaviti da obilazi. Izdavaće se rešenja da postupe u roku od 15 dana. Ako se to ne desi upućivaćemo predlog nadležnom gradskom sekretarijatu koji određuje prinudne upravnike", rekao je gradski sekretar za inspekcijske poslove Boban Đurđev.

Portal 013info, saznaje da će uporedo komunalni inspektori obići i delove grada gde još uvek nisu bili. Radiće se naselje Strelište, Topola i Mladost kao i devet pančevačkih sela.

  • Trorog

    27.08.2018 18:17
    hihihi... dobro ste rekli: RIZIK.
    Dobiti SNS konclager zapovednike JESTE rizik. I za novcanik i za mentalno zdravlje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina