Sremska Mitrovica: Novi CT aparat u Opštoj bolnici

Novi CT aparat počeo je sa radom u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.
Zbog čestih kvarova starog aparata, u mitrovačkoj bolnici stvarale su se liste čekanja i gužve, ali i dodatni troškovi.
 
Zbog toga je Pokrajinska vlada izdvojila 32 miliona dinara za kupovinu novog CT aparata, na kojem će se dijagnostičkim procedurama podvrgnuti oko 6.000 pacijenata.
 
Pokrajinska vlada je do sada, za kupovinu nove medicinske opreme i građevinske radove, za mitrovačku bolnicu obezbedila preko 115 miliona dinara, čime su značajno unapređeni, kako dijagnostika, tako i lečenje pacijenata Sremskog okruga.
  • Dragiša

    31.08.2018 10:55
    Privatna mrtvačnica
    U Sremskoj Mitrovici je rukovodstvo bolnice iznajmilo mrtvačnicu privatniku, koji je uz taj objekat otvorio još jedan za pogrebne usluge. Porodice svoje preminule u centralnoj regionalnoj bolnici MORAJU da preizimaju od privatnika, uz uslov da prethodno plate njihove usluge! Toliko o državi Srbiji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina