Zrenjanin: "Vodovod" anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama

"Vodovod" u periodu od 19. do 31. decembra anketira korisnike o tome koliko su zadovoljni uslugama ovog preduzeća.

Ovo ispitivanje JKP "Vodovod i kanalizacija" sprovodi zajedno sa Gradom Zrenjaninom, navodi zrenjaninski.com. Reč je o uslugama koje se odnose na snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda.

U anketi se nalaze pitanja vezana za osnovnu delatnost preduzeća, kao i za pojedinačne kanale komunikacija, cene usluga… Korisnicima je pružena mogućnost da postave pitanje, pohvale ili upute kritiku i sugestiju.

Trenutno se anketa, koja je anonimna, može popuniti onlajn na sajtovima preduzeća i Grada Zrenjanina. Takođe, moguće ju je popuniti i radnim danima u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7.30 do 13.30 časova). Anketa se sprovodi i na naplatnim mestima u Gimnazijskoj 16 (od 7 do 13.30) i na Lesnini (od 7 do 18 sati). Korisnici je mogu popuniti i u prostorijama MZ „Gradnulica“ (od 8 do 12 časova) i MZ „Veljko Vlahović“ (od 8 do 15).

"Od vikenda radnici preduzeća će sprovoditi anketu od vrata do vrata. Planirano je, ukoliko vremenski uslovi dozvole, i popunjavanje anketa na štandovima na javnim mestima", navode u "Vodovodu".

Ovo preduzeće više od godinu dana, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, učestvuje u projektu "Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU". Sprovodi ga Stalna konferencija gradova i opština uz podršku Vlade Švedske. Pomenuta anketa deo je aktivnosti tog projekta.

  • PERICA####

    22.12.2018 12:36
    OBAVEZNO,PONESITE FLAŠU VODE!
    Da,Anketari Provere Kvalitet!
  • bora

    22.12.2018 08:59
    za docek
    Nekom trebaju pare iz buzeta.Koliko ce se potrositi para za anketu?
  • Sveta

    22.12.2018 07:58
    los termin
    Vodovod treba da anketira ljude leti,kad vode nema a Toplana zimi kad je hladno. Ove lazne ankete stvaraju laznu sliku o kvalitetu proizvoda i usluge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.