Rukometaš Novak Bošković izvršio samoubistvo

Poznati rukometaš i bivši reprezentativac Srbije Novak Bošković (29) izvršio je samoubistvo u svom stanu u Crvenki.
Bošković je iz pištolja u legalnom posedu sebi ispalio metak glavu.
 
U tom trenutku u stanu je bila supruga bivšeg reprezentativca.
 
Okolnosti događaja utvrdiće istraga.
 
Bošković je igrao na poziciji desnog beka, poslednjih sezona nastupao je u Izraelu gde je imao dosta uspeha. Karijeru je počeo u rodnoj Crvenki, a igrao je i za Vrbas, Priboj, slovenački Koper, mađarsku Tatabanju, Dinamo Bukurešt... Bošković je bio i član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu 2016. godine.
 
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu
 
SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" je 011/7777-000. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.
 
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.
  • Tuga

    03.02.2019 15:57
    Tuga.
    Bio sam jedan period na milimetar od ovakvog čina, pa mogu da razumem njegovo stanje, na kraju i odluku. Danas sam kao sasvim druga osoba, i kada naiđem na prepreku ili tragediju, želim da je savladam i znam da nije kraj sveta niti slepa ulica.
    Za tako nešto sam se izborio sam, ali smatram da sam imao sreće.
    Tada nije postojao SOS telefon, ali sam ja dao sve od sebe i nekako isplivao. Danas, nako mnogo godina, kao da ne poznajem osobu koja je bila unutar mojeg tela u tim trenucima.
    Svima koji imaju neke muke preporučujem da zovu telefon iz teksta, ili da se obrate profesionalcu. Obični ljudi nisu sposobni da pomognu, neki jer su loše osobe, a neki jer ne znaju kako. Samo da znate, uvek može da bude bolje. Ako želite kraj, dajte sebi još jednu šasu, biće bolje, to vam obećavam. Doći će dan kada će da se razbeži tama, pa ćete svaki dan da dočekate sa ushićenjem. Samo mora da se radi na tome, ali će da se isplati. Samo treba sebi da date još jednu šansu.

    Nadam se da će njegova porodica da pronadje mir. Njemu neka je laka zemlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina