Zrenjanin: Nastavljena gradnja obilaznice

Nastavljeni su radovi na izgradnji tranzitnog puta oko Zrenjanina, pripremom trase sa dve strane.
Putari su na delu budućeg puta između Temišvarskog druma i lokacije mosta na levoj obali Begeja, gde mašine čiste trasu u širini neophodnoj za dalje radove i prilaz reci, navode u gradskoj upravi Zrenjanina.  
 
Istovremeno, trasira se deonica od izlaza iz Prvomajske ulice, mesta na kom će se graditi kružna raskrsnica, prema budućem mostu, ka desnoj obali Begeja. Put sa ove strane vodi kroz njive, na kojima se može uočiti trag prolaska mašina i početak pripreme terena za buduće radove. Zbog prirode terena, odnosno rastresitog poljoprivrednog zemljišta, kako ističu putari, posebnu pažnju će posvetiti pripremi podloge za buduću saobraćajnicu. 
 
Dužina trase koja se gradi, od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma, uključujući i most preko Begeja, iznosi 3,7 kilometara. To je otprilike polovina neizgrađenog dela obilaznice, čija je ukupna dužina, od novosadskog do beogradskog puta 14,5 kilometara. Koliko je posao zahtevan, možda najbolje govori podatak da je za trasu koja se sada gradi bilo neophodno imovinsko-pravno rešiti vlasništvo na čak 91 katastarskoj parceli, koje su pobrojane na gradilišnoj tabli.   
 
Detalji o radovima OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina