Sombor: Od kurirske službe ukrali dva miliona dinara

Policija u Somboru podnela je krivičnu prijavu protiv šestorice muškaraca, starosti od 34 do 63 godine iz Tutina i Sombora, zbog sumnje da su opljačkali jednu kurirsku službu iz koje su ukrali oko dva miliona dinara.
Sombor: Od kurirske službe ukrali dva miliona dinara
Foto: 021.rs
Sumnja se da su dvojica muškaraca iz Tutina starosti 46 i 55 godina u junu ove godine provalili u prostorije jedne kurirske službe u Somboru i obili metalni sef iz kog su ukrali oko 2.000.000 dinara. Stražu su im, kako se sumnja, čuvali muškarci iz Tutina starosti 36 i 55 godina, dok se dvojica muškaraca iz Sombora starosti 55 i 63 godina sumnjiče da su tipovali ovu kurirsku službu.
 
Takođe, četvorica od njih osumnjičeni su i za pokušaj krađe. Sumnja se da je 46-godišnji muškarac iz Tutina u maju pokušao da provali u prostorije iste kurirske službe, a da mu je tada 55-godišnji muškarac čuvao stražu. Dvojica Somboraca sumnjiče se da su i tada tipovali ovu kurirsku službu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".