Do kraja godine bez teretnog saobraćaja na prelazu Šid

Zbog rekonstrukcije deonice puta od graničnog prelaza do Šida, na tom prelazu od 9. oktobra do 31. decembra ove godine, neće biti teretnog saobraćaja.
Do kraja godine bez teretnog saobraćaja na prelazu Šid
Foto: Pixabay
Dok traju radovi kamioni sa robom će biti preusmeravani na granični Batrovci, a kamioni bez robe na prelaze Sot i Ljuba.
 
Ukoliko vremenske prilike dozvole, planirano je da rekonstrukcija puta bude završena do kraja godine, kada će teretni saobraćaj na ovom prelazu ponovo biti uspostavljen.
  • Gradjanin

    09.10.2019 20:25
    Aplauz
    3 meseca za 4 km puta, nemam komentara, veliki aplauz!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".