VIDEO: Pojavio se snimak pljačke banke u centru Subotice

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pljačke banke Poštanske štedionice u Subotici.
Banka u centru tog grada opljačkana je u sredu, 16. oktobra, nešto pre 9 časova, tako što su napadnuti radnici transporta novca, ispred same banke i ukradena vreća sa, kako se nezvanično saznaje, oko milion evra.
 
Portal subotica.com navodi da još nije zvanično potvrđeno o kojoj sumi se radi.
 
Na snimku se vidi kako iz parkiranog vozila, preko puta banke Poštanske štedionice, izlazi krupniji muškarac, pod maskom, prska suzavcem jednog zaposlenog firme koja je obavljala transport novca, zatim nasrće na drugog i takođe ga prska suzavcem. Prvi radnik obezbeđenja dotrčava, uzima kesu sa novcem i utrčava u banku. Pljačkaš kreće za njim, posle nekoliko sekundi izlazi sa plenom, ulazi u vozilo i beži.
 
Subotička policija apelovala je na sve građane koji su bili svedoci pljačke, odnosno poseduju neke informacije koje bi mogle biti korisne u daljoj istrazi, da se jave lično u zgradu Policijske uprave ili pozovu 192. 
 
  • Mučenik

    22.10.2019 14:59
    Biznis
    Dakle, kad uzmeš novac iz,banke to je pljačka, a kad tebe banka opljačka to je biznis.
  • eja

    21.10.2019 07:30
    Nekako previse profesionalno uradjeno.da nisu kojim slucajem u sluzbi???
  • w/e

    20.10.2019 14:15
    Srecno
    Neka se srecno potrosi u slavlju i veselju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.