Oborio biciklistu i pobegao, automobil mu zatim ukraden i zapaljen

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetogodišnjeg meštanina Vrbasa, zbog sumnje da nije pružio pomoć povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Oborio biciklistu i pobegao, automobil mu zatim ukraden i zapaljen
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on, svojim "golfom", udario i oborio biciklistu koji je lakše povređen. Nakon toga, kako se sumnja, pobegao je sa lica mesta, a automobil, sa ključevima u bravi, ostavio je ispred jednog ugostiteljskog objekta.
 
Postoji sumnja i da su, ubrzo posle toga, dvojica devetnaestogodišnjaka i jedan maloletnik ukrali taj automobil. Pošto nisu mogli da ga upale, odgurali ga do Kanala DTD, a onda zapalili.
 
Policija je rasvetlila i ovaj događaj, a protiv trojice osumnjičenih podneće krivičnu prijavu za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
  • Ivana Ilov

    27.10.2019 15:18
    Kulska ulica 43
    Dovoljno je da kazu model auta. Golf, VW, Audi, MB, BMW. Zna se bolan mogu deca na fakultetu da prave diplomske ko su nasilni soferi u Srbiji. Fuj gade mi se. Fuj. Nebi vozio te modele da mi poklone.
  • Marko

    27.10.2019 14:54
    @uzas
    Srbija matori, zemlja uspeha.
  • Tarantino

    27.10.2019 13:51
    Ovo kao neki film.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.