Muškarac poginuo u teškoj nesreći na putu za Bačku Palanku, saputnik teško povređen i trenutno stabilno

Jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mestu Gložan kod Bačkog Petrovca.
Muškarac poginuo u teškoj nesreći na putu za Bačku Palanku, saputnik teško povređen i trenutno stabilno
Foto: 021.rs
Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći Bačke Palanke, koja je izašla na teren na poziv kolega iz Petrovca, nesreća se dogodila oko 2:50 jutros na putu ka Palanci, a ekipa je po dolasku na lice mesta zatekla na suvozačevom mestu u smrskanom automobilu mlađeg muškarca bez znakova života.
 
Konstatovana je smrt na licu mesta, a poginuli je bio prignječen u vozilu, dodaju u Hitnoj pomoći. 
 
Lekarska ekipa zbrinula je drugog muškarca, koji je imao tešku politraumu. Kod njega je zatečen otvoreni prelom leve nadlaktice, posekotina na vratu i glavi, a odmah je odvezen u Urgentni centar.
 
Kako za 021 navode u Urgentnom centru, povređeni putnik je 30-ogodišnji V. I, koji se nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći nalazi na Odeljenju anestezije i intenzivne terapije. 
 
Na daljem je lečenju i njegovo stanje je trenutno stabilno, rečeno je za 021.
  • Boba

    07.11.2019 05:03
    Problem je u tome što se zalete kroz glavnu ulicu u Gložanu koja je prava i poprilično dugačka a onda u toj brzini ne smotaju dobro u krivini kod groblja, prema Čelarevu. Mnogo veću opasnost nosi izlaz iz Gložana na glavni put prema Čelzrevu jer je raskrsnica nepregledna.
  • JA

    04.11.2019 15:40
    Godišnjica
    Pre TAČNO godinu dana, na ISTOM MESTU poginuo jedan, mislim da je bio policajac!
    Koliko sam video slike, ovaj čovek je "pokosio" i taj spomenik poginulom!
    Da li su baš uvek vozači krivi, ili je i krivica do projektanta puta?
    O održavanju nema smisla pričati, jer je to samo predizborna priča.....
  • Miloslav

    04.11.2019 15:01
    Gložan
    Ja sam izGložana i deonica puta prema begeču i čelarevu je izuzetno brza i opasna. Bili bi potrebno da policija stalno bude prisutna sa radarom i kontrolama. Ljudi ginu stalno a ništa se ne preduzima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina