Novi pokušaj prodaje Jugoremedije

Stečajni upravnik "Jugoremedije" oglasio je prodaju te zrenjaninske fabrike lekova javnim nadmetnjem po početnoj ceni od oko 762,7 miliona dinara.
Novi pokušaj prodaje Jugoremedije
Foto: Pixabay
Javno nadmetanje je zakazano za 11. decembar.
 
Na prethodnom pokušaju prodaje početna cena je bila 800 miliona dinara.
 
Ponuđenu imovinu "Jugoremedije" čine industrijski kompleks, upravne zgrade, pomoćni objekti, kao i stan u Zrenjaninu, intelektualna svojina - 24 žiga, 28 motornih vozila, inventar i zalihe.
 
Fabrika je u stečaju od 2012. godine.
  • Arađanka

    08.11.2019 22:53
    762x
    Sramota, pa ulozite u fabriku nemojte davati podsticaje strancima da nam gule kozu sa leđa. Za ovu fabriku je izdvajao moj tata, pa ja i sta sada puj pik ne vazi....sad ce neko da se omasti i osigura 4 kolena a ja ...sama sam sebi teska.
  • Choban

    08.11.2019 15:49
    Udarna vest
    Ja ovu istu vest citam vec 20 godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".