Plandište: Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane

Policija je u Plandištu pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila tri osobe, osumnjičene za trgovinu drogom.
Uhapšeni su S.S. (26), U.N. (31) i M.B. (30), svi iz Beograda.
 
Pretresom kuće na teritoriji Plandišta, koju su koristili osumnjičeni, otkrivena je laboratorija, opremljena lampama, ventilatorima, trafoima i tajmerima, sa 779 stabljika marihuane, težine oko 40,6 kilograma.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.
  • Kika Bibić

    18.02.2020 22:48
    Svaki dan otkriju neke bale marihuane, laboratorije. Ili je Jovanjica izdrukovao drugare, ili su svi od ranije poznati policiji, pa su sada postali aktuelni pred izbore.
  • radi se radi

    16.02.2020 23:41
    ponosim se time što Srbija ima bar poneku laboratoriju pa makar i za ovo
  • /

    15.02.2020 22:12
    /
    Sta se bojite za kosovo.
    Prebacili ste proizvodnju u vojvodinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina