Ruma: Dva puta dnevno dezinfekcija ulica

U Rumi se od ponedeljka sprovodi dezinfekcija ulica, a direktor JP "Komunalac" Dragan Panić najavio je da će se dezinfekcija vršiti do daljeg dva puta dnevno, rano ujutru, pre nego sto građani izađu na ulice i kasno uveče.
Panić naglašava da za to imaju dovoljno i ljudskih i tehničkih kapaciteta.
 
Prema rečima načelnika opštinske uprave Ruma Dušana Ljubišića, od ponedeljka se krenulo sa sprovođenjem svih propisanih mera. Ljubišić je pohvalio ugostitelje koji su ispoštovali naredbu da radno vreme tokom vanrednog stanja bude od 8 do 20 časova.
  • Rumljanin

    19.03.2020 13:33
    Kao i uvek pametnih na pretek. Isto tako pametna nacija je i Italija pa je sad zbog tolike kolicine pametnih u problemu. Hajde makar jednom u istoriji da se pridrzavamo onog sto nam je receno da uradimo i da ne pametujemo kako smo mi nebeski narod i kako nam niko nista nemoze... nadam se samo da necemo stvarno postati isti taj nebeski narod. Dozovimo se pameti i pustimo ljude da rade svoj posao. I da zbog nase tvrdoglavosti i pameti kad nadrljamo neko drugi ce nam biti kriv, jer zaboga ja sam bio upravu... e moji ljudi...
  • ni 2 vijuge

    18.03.2020 14:50
    @Dokle
    I kad na obuci doneses u kucu, olizes prag i pod kako bi se zarazio.

    Shvatite, prenosi se kao i svaki drugi - kijanjem/kasljanjem i (daleko manje) dodirivanjem usta/nosa/ociju posle dodirivanja neke kontaminirane povrsine.

    Ako niko ne kija/kaslje u neposrednoj blizini i ako ne dirate usta/oci/nos pre pranja ruku, sanse da se zarazite su tacno 0 (nula)!!!
  • Dokle

    18.03.2020 14:17
    @Salamnder

    Nekad je bolje cutati da ne bi otkrio koliko si glup i zlonamernan. Pitas se zasto ? Pogledaj kako je Kina to radila, isto ovo sa dezinfekcijom onolikih gradova. Virus je tezi od vazduha i pada na povrsinu a ostaje i po ko zna koliko sati aktivan. Prodjes, nagazis, pokupis i na obuci odneses u kucu. Jel ti sad bar malo jasnije ? Pustite ljude da rade svoj posao a vi se pridrzavajte onoga sto vam je receno i to je to. Ako mozete, sedite kuci i cekajte, ima nas dovoljno koji moramo i na posao po smenama u ovo vreme pa ne kukamo svaki cas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".