Grupa beogradskih firmi dobila posao isporuke i ugradnje pametnih tabli u vojvođanskim školama

Grupa beogradskih firmi dobila je posao isporuke i ugradnje pametnih tabli sa projektorima širom škola u Vojvodini, odlučila je komisija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.
Grupa beogradskih firmi dobila posao isporuke i ugradnje pametnih tabli u vojvođanskim školama
Foto: Pixabay
Kao jedini koji su se prijavili na tenderu vrednom 70,4 miliona dinara sa PDV, posao su dobili "Milenium sistemi d.o.o." i "Lap top centar" iz Beograda.
 
Firme su, konstatovala je komisija, dostavile ispravnu dokumentaciju i prihvatljivu cenu, u iznosu od 70,1 milion dinara sa PDV.
 
Rok za isporuku 704 interaktivnih tabli sa projektorima na 502 različite lokacije je 40 dana.
 
Ovaj tender pratila je izmena konkursne dokumentacije, a zbog žalbi potencijalnih ponuđača da su rokovi tesni i uslovi neobični. Komisija je izmenila konkursnu dokumentaciju kako bi, poručila je, obezbedila što veću konkurenciju, što se ipak nije dogodilo jer se na tender javila samo jedna grupa ponuđača.
 
Podsetimo, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje krajem januara je podelio zainteresovanim školama "pametne" table sa projektorima. Detaljnije čitajte OVDE.
  • Online

    20.03.2020 17:42
    Ono što treba je svakom nastavniku dobar laptop sa kamerom i svakom učeniku laptop, sve za online nastavu.
  • pohlepa

    20.03.2020 10:36
    hahaha a jbm ti zivot zar je toliko bitno odakle je firma.....
  • lekar

    19.03.2020 23:34
    Vojvodina je žrtva
    Izvesni KIS program su u Klinički centar instalirali stručnjaci iz Banja Luke. Okupacija Vojvodine traje od 1988 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".