Održan protest u Kikindi zbog kršenja prava građana i nepravde prema Jovani Popović

U Kikindi je održan protest zbog kršenja osnovnih prava, pretnji i napada na novinare, maltretiranja kojim su građani izloženi kontra protestima, kao i zbog nepravde koju je doživela njihova sugrađanka Jovana Popović.
U protestu je učestvovalo tridesetak građana koji su vozili bicikla, uz propisani fizičku distancu, i duvali u pištaljke.
 
Protest je završen ispred zgrade gde pristalice SNS prave noćna okupljanja i preko ozvučenja skandiraju protiv opozicije, a tu su pre tri dana napali novinara lokalnog Radija DIR, prenelo je Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.
 
Učesnici protesta su istakli da su ga organizovali zbog nepravde i krešenja prava, jer u vreme kada su građani zatočeni i poštuju sve mere, postoji i priveligovana grupa ljudi koji se nalaze iznad zakona i za koje ne važi ni policijski čas, niti zabrana okupljanja.
  • RVosha

    05.05.2020 11:15
    Smrdija
    sta kazu botovi ?
  • Maja

    05.05.2020 09:56
    Samo napred!
    Bravo ljudi! Podrška i iz Novog Sada! Dole represija, napred sloboda!
  • Sanja

    04.05.2020 17:52
    Tako je
    Samo napred! Jovana, uz tebe smo!!! Botovi krupnim koracima odavde....ooooodmah!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.