FOTO: Poginuo muškarac u udesu kod Srbobrana, kolima prešao u suprotnu traku i izazvao direktan sudar

Meštanin Srbobrana star 59 godina poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto pre 12 časova dogodila na ulazu u Srbobran, iz pravca Novog Sada.
Prema našim nezvaničnim informacijama iz policije, ovaj muškarac je vozeći "mercedes" A klase iz pravca Novog Sada iz nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario vozilo "dačia daster" koje je nailazilo iz pravca Srbobrana.
 
Srbobranac je preminuo na licu mesta, dok su muškarac i žena koji su se nalazili u "dačiji" teško povređeni. Njih je Hitna pomoć zbrinula na licu mesta i prevezla u bolnicu. Za sada nije poznato kakve su povrede tačno zadobili.
 
 
Prema navodima svedoka oba automobila su od siline udara završila u kanalima kraj puta. 
 
Saobraćaj je bio u prekidu do 13:30 časova.
 
Policija je obavila uviđaj a više o uzroku ove nesreće biće poznato nakon istrage.
  • AL

    22.07.2020 16:07
    *li ih telefoni
    Staro I mlado skace po pametnim telefonima tokom voznje, saraju po putu, predju u suprotnu traku I voze tako po 200m pre nego sto se vrate u svoju. Treba takve debile zauvek iskljuciti iz saobracaja, da je srece valjalo bi ih iskljuciti iz svih aktivnosti, pre ili kasnije unesrecice nekog.
  • Slavče

    22.07.2020 14:40
    Tuga
    Čovek koji je vozio mercedes i poginuo se zvao Branislav. Radio je u Aptivu i mi ,njegove kolege, smo ga jako poštovali i voleli. Imao je zdravstvenih problema i pretpostavljam da je to uzrok nesrece. Tuga. Saučešće porodici. Bane neka ti je laka zemlja.
  • Milan NS

    22.07.2020 08:04
    STRASNO !!!
    Vozio sam se juce autobusom Severtransa od NS do Siriga bas iza tog mercedesa. Vozac Mercedesa je od Ceneja lelujao po putu, cas uhvati travu na desnoj strani cas predje na drugu stranu. Ispred njega je vozio neki crveni auto mislim da je bila Ford Fiesta taj u Fijesti kad ubrza Merrcedes za njim kad uspori uspori i ovaj. Vozac Severca je hteo da u Sirigu *prijavi* mercedesa policiji ali ih na ulazu u Sirig nije bilo. Zao mi je sto je nesrecnik poginuo a jos mi je zalije ljudi koji ni krivi ni duzni leze u bolnici. Svi u Severcu su strahovali da ne dodje do ovoga - STETA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina