Raspored prikupljanja krvi po Vojvodini ove i sledeće nedelje

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove krajem ove i tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po Vojvodini.
Raspored prikupljanja krvi po Vojvodini ove i sledeće nedelje
Foto: 021.rs
Nedelja, 13. septembra - Ekipe Zavoda krv će prikupljati u Domu kulture u Novim Banovcima od 9 do 13 časova.
 
Ponedeljak, 14. septembar - Krv se može donirati u Crbenom krstu u Kikindi od 8:30 do 13 časova, u Crvenom krstu u Vršcu od 9 do 12 časova, kao i u Crvenom krstu u Somboru od 9 do 13 časova.
 
Utorak, 15. septembar - Krv će se prikupljati u Crvenom krstu u Šidu od 9 do 12 časova, u učionici COPO u Sremskoj Kamenici od 8 do 11 časova, dok će transfuziomobil biti parkiran ispred škole u Bačkoj Palanci od 10 do 14 časova.
 
Sreda, 16. septembar - Ekipe Zavoda biće u Crvenom krstu u Pančevu od 9 do 12 časova, u restoranu Elektrovojvodine u Novom Sadu od 7:30 do 11 časova, u sali preduzeća "Gorenje tiki" u Staroj Pazovi od 11 do 15 časova, kao i u Domu zdravlja u Inđiji od 16 do 19 časova.
 
Četvrtak, 17. septembar - Krv se može dati u biblioteci u Apatinu od 9 do 12 časova, u Omladinskom domu u Temerinu od 16 do 18:30 časova, kao i u MZ "Sava Kovačević" u Zrenjaninu od 9 do 12 časova.
 
Petak, 18. septembar - Prikupljanje krvi biće organizovano u Crvenom krstu u Senti od 9 do 12 časova, u učionici COPO u Sremskoj Kamenici od 8 do 11 časova, kao i u Institutu za kukuruz u Novom Sadu od 8 do 11 časova.
 
Nedelja, 20. septembar - Krv se može donirati u osnovnoj školi u Novoj Pazovi od 8 do 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".