Zrenjaninac uhapšen zbog silovanja ćerke

Policija u Zrenjaninu potvrdila je hapšenje J. K. (43) iz ovog grada, koji se sumnjiči da je silovao ćerku od 23 godine.
Zrenjaninac uhapšen zbog silovanja ćerke
Foto: 021.rs
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, saopštila je policija u Zrenjaninu.
 
Na teret mu se stavlja da je izvršio krivično delo silovanje.
 
Prethodno je za njim bila raspisana potraga jer je nakon ovog čina on otišao u nepoznatom pravcu.
 
Mediji su preneli da je devojka rođaki ispričala šta se desilo, pa je slučaj prijavljen policiji.
  • Mara m

    04.11.2020 11:05
    Kazne su smesne
    Na maksimalnu robiju i to pod hitno u kamenolom
  • Novosađanka

    03.11.2020 08:55
    Ta nemojte kasti
    Tužno je što ova mlada devojka, posle ovog izuzetno traumatičnog iskustva, teško da će u ovom raspadu od države i institucija dobiti bilu kakvu pomoć, osim pravne. Žrtve nasilja su za ovaj sistem gotovo nevidljive. Pišite malo i o tome kako izostaje psihološka podrška od strane institucija koje bi trebalo da su zadužene za to. A što se tiče nasilnika, možemo samo da se nadamo da će ga stići zaslužena kazna.
  • G

    02.11.2020 19:00
    Silovanje
    Boze mili sta se to desava sa tzv.ocevima,aman zar zbog svog nagona da svojoj devojcici unisti zivot zauvek.Nema opravdanja za ovakve ma sta kazao .Ovakve treba trajno izopstiti prezreti i dozivotno ga osuditi jer takvi ne treba vise nikada da imaju slobodu u svom zivotu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina