FOTO, VIDEO: Zaplenjeno 25 kilograma marihuane u Baču

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je policija u dve odvojene akcije zaplenila 25 kilograma marihuane i 200 grama heroina, a uhapšene su dve osobe.
FOTO, VIDEO: Zaplenjeno 25 kilograma marihuane u Baču
Foto: 021.rs

U saopštenju se kaže da je policija prilikom pretresa kuće u Baču, u kojoj boravi P. B. (32), pronašla oko 25 kilograma marihuane.

Osumnjičenom P. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.



U drugoj akciji, u Obrenovcu, policija je zaplenila oko 200 grama heroina i uhapsila D. D. (39). Prilikom zaustavljanja, osumnjičeni je bacio kesu sa heroinom, koju je policija odmah pronašla, a manja količina ove droge pronađena je i u njegovom stanu.

Osumnjičenom D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

  • Tata

    29.11.2020 07:37
    Sve
    Svaka čast policiji u Baču , svaki dan uhapse nekog dilera ili lopova. Kamo sreće da se ostale stanice ugledaju na njih!
  • Каја

    06.11.2020 21:35
    Мене занима да ли то МУП има специјалну јединицу која се бави кликтањем на коментаре на порталима? Много нешто минуса за сасвим смислене коментаре.
  • Nimbus

    06.11.2020 16:48
    @Mastodont
    Ovo bi bilo jako smesno da nije istina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina