Voz naleteo na automobil kod Bajmoka, poginula žena

Težak udes dogodio se jutros oko 8 časova na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka kada je voz naleteo na putnički automobil.
Žena koja je dolazila iz pravca Subotice sa kikindskim registracijama poginula je kada je na njeno vozilo naleteo voz koji je išao iz Subotice ka Somboru, saznaje nezvanično RTS.
 
U policijskoj upravi u Subotici potvrđuju da se nesreća dogodila, a kako RTS javlja, voz je vukao vozilo pedesetak metara dok se nije zaustavio.
 
Uviđaj je u toku, na licu mesta su policijske ekipe i ekipe hitne pomoći.
 
Prema dostupnim informacijama, jutros je u Bajmoku bila smanjena vidljivost zbog magle.
  • Banderaš

    03.12.2020 07:45
    Prošlost
    Nije bez razloga u zakonu o saobraćaju naznačeno da se pred trotoarom i prugom,školom,bolnicom moramo zaustaviti isto kao da stoji znak stop ili crveno svetlo.I da nema rampe,i da nije postojao Andrein krst,znak stop ona je dužna da zaustavi pred prugom i tu nema diskusije. Međutim,taj balkanski bahati mentalitet ne dozvoljava ovim neobrazovanim ljudima da shvate opasnost koja im preti od svog ličnog bezobrazluka prema pravilima i zakonima.
  • EvoOvako

    02.12.2020 22:21
    RampaPostoji
    Nema znaka za obavezno zaustavljanje "STOP".
    Mi pouke izvući nećemo.
    Neka žena počiva u miru.
  • hertog

    02.12.2020 17:02
    rampa
    Tamo ne postoji rampa. Bila je automatska, ali nije baš najbolje radila. Dok je bila kućica sa majstorom koji ručno diže i spušta nikada nije bilo udesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.