Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo braće iz Futoga tokom potrage za tartufima

Policija je odredila zadržavanje do 48 časova braći Dejanu E. (38) i Nebojši E. (35), osumnjičenima za teško ubistvo i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.
Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo braće iz Futoga tokom potrage za tartufima
Foto: 021.rs
Sumnja se da su oni juče oko osam časova u ataru sela Jarak kod Sremske Mitrovice hicima iz vatrenog oružja usmrtili braću Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga.
 
Zbog povreda koje su zadobili u fizičkom sukobu koji je prethodio ubistvu, osumnjičenima je ukazana lekarska pomoć u sremskomitrovačkoj bolnici.
 
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja.
 
Podsetimo, braća Jeličić iz Futoga ubijena su u šumi kod sela Jarak. Sumnja se da je do incidenta došlo nakon sukoba Predraga i Stanislava sa braćom Dejanom (38) i Nebojšom (36) E. iz sela Jarak, a tokom potrage za tartufima.
 
Navodno je najpre došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem su korišćeni ašovčići i motike za pronalaženje tartufa. Prema nezvaničnim informacijama, Dejan je u jednom trenutku izvadio pištolj za koji nema dozvolu, ispalio nekoliko metaka i usmrtio braću iz Futoga, koji su stradali na licu mesta.
 
Potom je pozvao policiju i Hitnu pomoć. On i brat su nešto kasnije prevezeni u bolnicu, gde su im konstatovane lakše povrede.
 
Opširnije o ovom incidentu OVDE.
  • pametan sam

    08.12.2020 19:07
    @Podbarac
    Kad se svaki klovn uhvatio tastature i komentarisanja. Ali neka si ti mudrovao.
    Ubice treba da budu u zatvoru i tu je kraj price. Da li ti lici na samoodbranu, ubistvo jednim metkom, lik koji je lovac, redovno ubija srndace, divlje svinje... slika se sa odsecenim glavama divljih svinja... taj se sigurno uplasio motikice za iskopavanje tartufa. Drugi brat, dobro poznat kao ribokradica i kradljivac sume. Divni mladici. Plus su nastradali imali sve dozvole za koriscenje te sume, neki vid zakupa-vlasnistva. Pa imali su svoju vikendicu tamo.
    Na zalost, ta dva olosa ce se provuci sa dve godine kazne i nastaviti po starom, dok ove dvojice nema vise.
  • Podbarac

    08.12.2020 12:39
    Opet brljotina tužilaštva
    A zašto su zatvorena obojica, ako je samo jedan pucao?

    Uz to obojica dobili batine, zadobili povrede od sekira - na kraju sve može da bude "samodbrana", eventualno prekoračenje što se tiče onog što jeste pucao?

    Ili je "tužilaštvo" opet krenulo da brlja - po principu "strpaj ga(ih) u zatvor dok ne dokaže da je nevin"?

    E sad može biti da je "brljotina" namerna a sve zbog pritiska javnosti, politike. medija, a ne bi me začudilo i da je nekako i do novaca. Uz osnovno pravilo - u Srbiji nema samodbrane, pogotovo ako onom koji se brani nije "dozvoljeno" da se ponaša.

    Eno Pinkov sinčina šeta slobodan, onaj krimos je u rijaliti za veliki pare... Da se kladimo: Da su ova dvojica Sremaca neki "poznati" kriminalci, ne bi ni jedan minut bili u apsu. I ne bi kopali tartufe, nego bi naplaćivali reket i delili sa zna se kim.

    Možda su i zato u apsu? Liči na Sremce da se inate, pa da neće (ili nisu teli) da plate.

    Kako god - smrad na sve strane. Tolko.

  • Miroje

    07.12.2020 16:13
    Eh
    Pa čiji su sada atari.
    2:2
    2 u zatvoru, 2 nema više
    Zbog gljiva i para.
    Beda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.