Dve osobe uhapšene zbog ubistva navijača Partizana u Starčevu

Dve osobe uhapšene su oko 12 sati u Starčevu zbog sumnje da su povezane sa ubistvom T. S. (24) iz tog mesta.
Dve osobe uhapšene zbog ubistva navijača Partizana u Starčevu
Foto: 021.rs
Obračun se dogodio na travnjaku ispred jedne kuće u Starčevu, te se sumnja da je obračun počeo u jednoj od kuća u ovoj ulici.
 
Policija je blokirala prilaz ovoj ulici i celo jutro razgovara sa meštanima. Oko 12 sati iz jedne od kuća dva muškarca izvedena su sa lisicama na rukama i odvezena policijskim automobilom.
 
MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u obračunu zbog narkotika, a ne u navijačkom obračunu i da su dva napadača identifikovana i da se za njima intenzivno traga.
 
"Sinoć je u Pančevu u obračunu dve bande narkodilera stradalo jedno lice", rekao je ministar policije Aleksandar Vulin, istakavši da ovo nije obračun navijačkih grupa već narko-dilera.
 
Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Policijsku upravu u Pančevu, ukazao je da će u narednom periodu u ovom gradu biti pojačano prisustvo policije.
 
"Tražim od svih građana da razumeju da ovo nije nikakav obračun navijačkih grupa, da se ovde niko ne bori oko koreografije, zato što voli ili veruje u ovaj ili onaj klub. Ovo su narko-dileri, ovo su potencijalne ubice, ovo su ubice naše dece i naš posao je da ih uklonimo sa ulica zauvek", poručio je ministar Vulin.
 
Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više osoba. Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja, a jedan metak pogodio je navijača Partizana T. S. u stomak. On je prevezen do Doma zdravlja u Pančevu, a zatim u bolnicu, gde je preminuo.
 
Kako javlja N1, dvadesetogodišnji mladić, koji je učesnik obračuna, svojim automobilom udario je osobu koja je pucala iz pištolja, a taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom.
 
Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura, a ubijeni muškarac je imao dosije.
  • Milivoje

    29.01.2021 19:24
    Eto, mogao je da navija i za Real Madrid.
  • gosn

    29.01.2021 11:09
    Vulin
    Gosn Vulin mi smo obavešteni decenijama da su vođe navijačkih grupa ujedno i narko dileri, batinaši za pojedine političke opcije...........nemojte se praviti glupavi i naivnom narodu prosipati te gluposti.
  • Joca

    28.01.2021 19:28
    Najbolje je ne komentarisati i samo napisati - LjUBI TETKA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.