Meštanin Titela priveden zbog nasilničke vožnje, vozio bicikl s 3,10 promila alkohola

Tridesetdevetogodišnji meštanin Titela zadržan je u policiji nakon što je uhvaćen kako vozi bicikl sa 3,10 promila alkohola u organizmu.
Meštanin Titela priveden zbog nasilničke vožnje, vozio bicikl s 3,10 promila alkohola
Foto: 021.rs
Njega je policija u Titelu zadržala do 12 sati nakon ustanovljenog alkoholisanog stanja u kontroli saobraćaja.
 
On je priveden prekršajnom sudiji, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nasilničke vožnje.
  • Bojan

    07.02.2021 10:58
    @Marko

    Marko samo nema pojma kako se ulazi automobilom u raskrsnicu pa piše romane da sakrije da mu nije mesto za volanom.
  • Qwerty

    06.02.2021 23:28
    Ja mislio uhapsilo napušenog čelavca u đipu kad ono još gore, vrhunsko zlo oličeno u pomahnitalom biciklisti! Evo već se osećam bezbednije
  • Marko

    06.02.2021 18:02
    @dule @Bojan
    Marku se samo se$e od kukanja biciklista i ostalih koje sam pomenuo na njihova prava. Marko ne kuka na sva zvona kada ga pojure lutalice dok gura decija kolica preko hiljade bankina i slivnika kojima bi se mogla pustati voda za navodnjavanje njiva. Ne kukam za gomilu stvari koje su stvarni problem, jer za to nemam vremena. I kao vozac kola, i na biciklu se trudim da otvorim cetvore oci jer medju svim ucesnicima u saobracaju ima neopreznih, a i sektasa - to su oni koji su najglasniji u potrazivanju svojih prava i koji ladno gaze preko svega da bi dobili nesto danas, dok sutra ne smisle novo. I jos nesto, neka me udari auto dok sam na biciklu ili prelazim gde i kako ne smem i preuzecu krivicu. Isto bih voleo da se desi "ugrozenim gradjanima", i to u meri da prestanu da smaraju o svojim pravima. Idite gazite glavu ribe i ne gazite nas koji smo je%$ni rep.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina