Radnik "Elektrovojvodine" poginuo u Bačkoj Topoli, kombijem udario u traktor, pa u drvo

I. F. iz Bačke Topole poginuo je sinoć u 19:30 časova kada je vozeći kombi udario u traktor, skrenuo u kanal, a zatim udario u drvo.
Radnik "Elektrovojvodine" poginuo u Bačkoj Topoli, kombijem udario u traktor, pa u drvo
Foto: 021.rs
Prilikom udara on je ispao iz kombija na levu kolovoznu traku, dok je na vozilo iza njega, kojim je upravljao njegov prijatelj, pao veliki deo traktora. Vozač traktora je takođe ispao iz svog vozila.
 
Kako "Blic" saznaje, nastradali muškarac bio je radnik "Elektrovojvodine".
 
Prema nazvaničnim informacijama, on se vraćao iz sela Novo Orahovo u koje je otišao kod majstora po kombi.
 
"Kod ulaza u Bačku Topolu udario je u traktor koji je nosio drljaču, skrenuo u kanal i zatim udario u drvo. Od siline udarca ispao je iz kombija", kaže izvor "Blica".
 
Na lice mesta su odmah izašle Hitna pomoć i policija.
  • G pen

    25.02.2021 16:59
    Tako su molili da se uzdrzi od komentarisanja kada su moje dve koleginice nastradale od kojih je jedna ostala invalid u saobracajci kod Celareva. Tip je promenio traku i naleteo na njih. Objavljeno je da je tip imao srcani udar a u stvari je dan pre imao osmomartovsku zurku i zurio je na posao na Carini (znate sta se kaze za carinsku smenu) a imao je viska alkohola.
  • Zox

    25.02.2021 14:37
    Zamolio bih sve koji komentarisu da se uzdrze izjavljivanja svojih teorija i osuda . Nazalost cinjenica je da je izgubljen jedan mlad zivot a neko ce to nositi na dusi citav zivot. Ostalo ce utvrditi oni ciji je posao to da rade . Hvala
  • vozac

    25.02.2021 12:18
    @Novosadjan25.02.2021 • 11:41
    "Traktor ne osvetljen a sta da se dete izgubilo a nije osvetljeno kakva je razlika onaj ko vozi mora da predvidi ili nekoga nema vise"

    A da li dete treba po zakonu da nosi odgovarajucu reflektujucu odecu i obucu i da li traktor treba da po zakonu bude osvetljen?
    Jer po vasoj logici onda bi svi trebalo nocu da vozimo 30 na sat kako ne bi slucajno udarili u nesto sto nije osvetljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina