Psi izujedali četvorogodišnjeg dečaka u Senti, dete preminulo na putu do bolnice

Dečak star četiri godine preminuo je sinoć u Senti od posledica ujeda pasa.
Psi izujedali četvorogodišnjeg dečaka u Senti, dete preminulo na putu do bolnice
Foto: 021.rs
Dečaka (2017) su izujedali rotvajler i doga sinoć oko 20 časova u Senti. Dete je hitno transportovano za Novi Sad, ali dok su došli do bolnice, on je preminuo. 
 
Kako portal Nova.rs saznaje, tragedija se dogodila neposredno nakon što je iz dvorišta izašao raznosač pica.
 
"Dečak je krenuo za njim kako bi zatvorio kapiju, da bi iznenada dojurila tri psa i skočila na njega. Ubrzo je majka  izjurila iz kuće i pokušala da savlada pse, koji su i nju izujedali. Psi su navodno bili u kavezima i zasad nije poznato kako su izašli iz njih i skočili na dete", ispričao je izvor portala Nova.rs
 
O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo koje je pokrenulo istragu. Veterinarska inspekcija naložila je da se psi odmah uspavaju, a lekarska pomoć morala je da bude ukazana i majci dečaka koja je takođe povređena.

Komentari 118

  • Beka

    15.03.2021 23:13
    Zivotinje ujedaju
    Mene napala rodjena macka u rodjenoj kuci.Nadrealna scena.
    Pretvorila se od straha u
    krvolocnu zver koja grize kao da zeli da me ubije. Ona 2 kila ja 60 nije realno da me moze ubiti . Al faktor brzina na njenoj strani, aj ti nju kad napada uhvati pa je savladaj. Ona me juri po kuci I ujeda ja da je dohvatim ne mogu. Skace I trci brzinom metka I usput grize ko luda.Najpitomijaa macka koju sam imala u zivotu,.Odgajana mlekom iz flasice, spavala u mom krevetu otkad se rodila. Ali izadje u dvoriste I napadne je pas koji nemam pojma odakle se stvori. Savladah ja psa nije ujeo ni mene ni nju a moja cica maca me izujeda. Prepala se, a mozda je na meni osetila miris psa. Rezi I grize kao zver.
    Preko 50 ujeda I lokve krvi po kuci. Na kraju ne uspeh da je uhvatim nego kako me je jurila udjem u jednu sobu I uspem da izadjem I zatvorim vrata pre nego sto je krenula za mnom. Ostala zatvorena dva dana dok se nije smirila. Na vrata ja okacila natpis ne otvarati opasna zver unutra. Smirila se nikad vise napala nije to je bilo od straha. Ali da ja posle toga dozvolim da bude neka zivotinja sa detetom sama nikako
    Svaka zivotinja moze da bude agresivna.
  • Ana

    15.03.2021 00:10
    Rotvajler
    Iz ličnog iskustva i kao član porodice koja je u mojim tinejdzerskim godinama imala rotvajlera koji je bio tele a ne pas. I vise puta kidao sve veći i veći lanac i sve pokazivao veći bunt i veći prema vlasnicima. Dok jednog dana nije skočio na moju stariju sestru i sva sreća brzom reakcijom mog oca koji je viknuo na njega i u sekundi odreagovao i povukao lanac jer je to pas koji doslovno kad se podigne na zadnje noge njegove prednje sape zavrse na grudima osobe prosečne visine a glava ispred face. E u toj situaciji se nasla moja sestra pa vi sad zamislite kako to izgleda ma koliko ti psi bili slatki kao mali stenci to su izuzetno krvoločne rase koje jednostavno kidaju ozbiljan lanac i prosto nikad nisi sa njima siguran a pogotovu ne vasa deca. I zato ta i slične krvoločne rase nikako nikako izuzetno jaki psi i opasni i po vlasnike a kamoli po decu. Psi su po prirodi jako ljubomorni izuzetno i zato posle tog iskustva najvećeg psa kojeg ću ikad imati pored deteta je maltezer i to je sve.
  • Горки

    13.03.2021 13:54
    Истина
    Ово ће се све чешће дешавати. Толико је паса са ће још мало они људе изводити у шетњу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.