FOTO: Akcija "Novi dresovi za nove šampione" nastavljena u Vojvodini

Nema fudbalske lige u Srbiji u kojoj neki od timova ne nose znak "M" na svom dresu.
Mozzartovi dresovi stigli su i do fudbalera Vojvođanske lige Sever - FK Crvenka
 
Podrška je važna i ona motiviše, reći će sportisti lokalnih klubova kojima je pomoć kompanije Mozzart "vetar u leđa" za nove uspehe.
 
Nije mit, statistika pokazuje da dosta manjih klubova posle donacije opreme u akciji "Novi dresovi za nove šampione" niže pobede, napreduje na tabeli ili čak ostvari plasman u viši rang.
 
Posle Mladost Apatin i Krila Krajina iz Vojvođanske lige Sever, vredna donacija stigla je i u FK Crvenka, a igrači se nadaju da će i njima ovi dresovi biti talični.
 
 
"Želim da se zahvalim kompaniji Mozzart na ovoj donaciji koja mnogo znači našem klubu. FK Crvenka se takmiči u vojvođanskoj ligi, grupa sever i plan za ovu sezonu je da izborimo opstanak u ovom rangu takmičenja. U klubu postoje takođe i mlađe selekcije sa kojima rade odlični mladi treneri sa puno uspeha na turnirima širom Srbije", kaže Vladimir Zrnić iz FK Crvenke.
 
Ovaj klub osnovan je davne 1919. godine, a jedno vreme je bio i prvoligaš.
 
Podsetimo, Mozzart je za četiri godine obradovao oko 6.000 sportista iz više od 150 klubova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".