Potpisani ugovori za automatizaciju protivgradnih stanica radarskih centara Bajša i Samoš

"Trajal korporacija" iz Kruševca dobila je posao automatizacije protivgradnih stanica radarskih centara Bajša i Samoš, vredan 1,4 milijarde dinara sa PDV.
Ova firma bila je i jedini ponuđač na tenderu pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, koji je upravo okončan potpisivanjem ugovora.
 
Predmet ugovora je nabavka opreme za automatizovanje protivgradnih stanica sa pratećim radovima i uslugama na području radarskih centara Bajša i Samoš, potrebu koju će Pokrajina finansirati iz kredita.
 
Kako je 021.rs pisao, Pokrajina će se dugoročno zadužiti u Banci Intesa i to u iznosu od 700 miliona dinara, dok će preostalu sumu do neophodne planirati iz budžeta i drugih izvora finansiranja. 
 
Rok za završetak posla je 30 meseci, rekao je danas pokrajinski sekretar Čedomir Božić.
 
On je poručio i da se očekuje da za nedelju dana bude završena automatizacija 118 lansirnih stanica Radarskog centra Fruška gora. Pokrajina se, inače, zadužila kako bi finansirala i ovaj posao.
  • Prebranac

    02.06.2021 20:03
    Naslov
    Gde će biti komandni pult automatskih stanica.Verovatno u Beogradu,kao i sve ostalo.
  • gradjaninX

    02.06.2021 15:55
    Pisacete o ovom poslu ponovo za tri godine, kad se utvrdi da nije ni zapocet, a kamoli zavrsen.
    Naravno, bice placen, ali niko nece snositi ama bas nikakve ozbiljne posledice.
    Smesno je misliti o tome uopste, pogotovo kad znamo da ljudi u toj prostoriji sa fotografije ne znaju ni tablicu mnozenja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina