Zrenjaninac svakodnevno zlostavljao i mučio cimera, ubo ga nožem, a onda mu i pretio

G.S. (38) uhapšen je u Zrenjaninu zbog sumnje da je bio nasilan i agresivan prema D.D iz tog mesta, koji je stanovao kod njega u stanu.
Zrenjaninac svakodnevno zlostavljao i mučio cimera, ubo ga nožem, a onda mu i pretio
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je saopštio osnovni javni tužilac, oštećeni se plašio da osumnjičenog prijavi policiji jer je ovaj "fizički snažniji od njega", a znao je i da je G.S izdržavao kaznu zatvora zbog ubistva. 
 
Osumnjičeni je od polovine maja pa do početka juna svakodnevno zlostavljao i mučio oštećenog, tako što ga je tukao po glavi i telu, a jednog dana uzeo je nož i njime ubo oštećenog u nogu. 
 
Kada je oštećeni rekao da ne može da izdrži bolove i da mora da ide u ambulantu na pregled, G.S. je pretio da će ga ubiti ukoliko ga bude prijavio policiji, kao i da, ukoliko zbog njega bude išao u zatvor, da će oštećeni biti mrtav kada on izađe iz zatvora. 
 
D. D. je plašeći se za svoju bezbednost u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prvo prijavio da je otet i tučen od strane nepoznatih lica. 
 
G.S. je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, nanošenje teških telesnih povreda i zlostavljanja i mučenja. Njemu je posle saslušanja pred Osnovnim javnim tužiocem u Zrenjaninu, određen pritvor u trajanju do 30 dana.
  • Stole

    10.06.2021 17:29
    Veci efekat bi postigao da ga je naterao da pije domacu vodu..
  • Ime

    10.06.2021 17:08
    Naslov
    Zaista treba menjati zakon,ako nije ubistvo u samoodbrani onda ne treba "to"čuvati,hraniti.....
    Mnogi pošteni ljudi žive siromašnije i nepodnošljivo nego što će ovaj živeti u zatvoru.
    Puštati ga na uslovnu je najgora kazna za žrtvu,treba da provede život u košmaru zbog potpuno bezvrednog bića.
  • Logi

    10.06.2021 16:37
    strašno
    U šta se pretvorismo. U zveri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina