Utopio se dečak u bazenu u Odžacima

Telo desetogodišnjeg dečaka B. P. bez znakova života pronađeno je sinoć oko 22:20 časova na dnu gradskog bazena u Odžacima.
Utopio se dečak u bazenu u Odžacima
Foto: Pixabay
Telo je pronađeno nakon što je oko 22 sata otac policiji zvanično prijavio nestanak sina.
 
Prva saznanja pokazuju da nema sumnjivih okolnosti, da se dete utopilo i da je reč o tzv. zadesnoj smrti, prenosi Pink.rs.
 
U nastavku provera koje je sprovela policija utvrđeno je da je najverovatnije osmogodišnji dečak gurnuo desetogodišnjaka u bazen i da su oni u tom trenutku bili sami.
 
U cilju utvrđivanja svih okolnosti i kako bi bila uzeta izjava od osmogodišnjeg dečaka biće angažovani Centar za socijalni rad i dečji psiholog.
 
Nadležno javno tužilaštvo naložilo je i dodatne provere kako bi bila utvrđena eventualna odgovornost uprave bazena u Odžacima, budući da je za rad u obezbeđenju angažovana gluvonema osoba, navodi Pink.rs.
  • Snežana Stanić

    14.06.2021 21:28
    Čuvar i uprava su tu najmanje krivi...nažalost
  • Miodrag

    14.06.2021 11:59
    posmatrac
    nedeljom u 22h deca(8 i 10 god.) na bazenu? Sama?
    Socijalna sluzba i sa roditeljima neka porazgovara...
  • Xyzž

    14.06.2021 11:23
    Saučešće porodici.
    Ali, kako su se dva deteta 8 i 10 god. zadesila SAMA na bazenu?
    Da li je sve baš tako otvoreno, ima li neki čuvar....
    A drugo, dete od 8 god. baš i nije tako malo, da kad gurne drugara u bazen, ne ume da ode po nekoga za pomoć, već ćuti o svemu!
    Ima tu dosta materijala za psihijatre, a ne za psihologe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".