VIDEO: Jedna osoba poginula, više povređeno u sudaru 30 vozila na autoputu kod Stare Pazove

Jedna osoba je poginula, a najmanje šestoro je povređeno u lančanom sudaru više od 30 vozila koji se oko 8:30h dogodio na naplatnoj stanici na autoputu kod Stare Pazove.
Kako pišu Novosti, u slučaju povređenih najverovatnije se radi o lakim telesnim povredama. Hitna pomoć je na terenu.
Kako navode Novosti, jedan auto je potpuno zgužvan između dva kamiona.
 
U toku je uviđaj.
 
Inače, na ovom delu puta, tačnije na potezu od Batajnice do Beške, više sati je bila gusta magla.
 
Kako su saopštili Putevi Srbije, na deonici petlja Inđija - petlja Novi Banovci, u blizini petlje Stara Pazova, u smeru od Novog Sada ka Beogradu - saobraćaj je obustavljen i ekipe su na terenu.
 
"Putevi Srbije" saopštili su da zbog velikog saobraćajnog opterećenja usled obustave saobraćaja uzrokovane udesom deonica petlja Inđija - naplatna stanica Stara Pazova i petlja Beška - petlja Inđija, od Novog Sada ka Beogradu, učesnicima u saobraćaju koji dolaze iz pravca Novog Sada, savetuju isključenje na petlji Beška.
 
Takođe, na naplatnoj stanici Stara Pazova, kao i na naplatnoj stanici Inđija, smer ka Beogradu, zadržavanje vozila je 20 minuta.
  • Jogi Letač

    21.02.2022 23:27
    @Dejan, genijalac! Znači, krivi su oni što su usporili a ne idioti koji jure po magli 130 km/h? Za tvoju informaciju, vozač mora UVEK da prilagodi svoju brzinu uslovima na putu. Cenim da uopšte nisi vozač, ili si kupio vozačku dozvolu!
  • @Dejan

    21.02.2022 20:37
    "Citajte ove sto pisu da su ,usporili,, e zbog takvih nastaju sudari na autoputevima !! Bilo je i vece magle par sati pre toga pa nije bilo sudara, svi vozili normalo 120-130 !!!"

    Ovakvim IMBECILIMA treba trajno oduzimati dozvolu, uz obavezan psihološki pregled! Čoveče, on se još hvali kako je po magluštini "normalno" vozio 130km/h ?! Šta ima u toj glavi, surutka? A vid, verujem, ima rentgenski sa ugrađenim radarom pa vidi kroz maglu?!
  • Horor

    21.02.2022 18:25
    Evo jos jedan dokaz opasnosti divljih deponija, na zalost u nasem narodu vazi daleko od ociju daleko od srca, tako da mi sve probleme guramo pod tepih, pa se posle vrati ovako, ali sta ima veze, ko ce se time uopste baviti…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina