Misica Srbije Mirjana Stojanović poginula u udesu kod Šimanovaca

Tridesetčetvorogodišnja Mirjana Stojanović poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći, kada se automobilom golf sudarila sa kamionom na putu Prhovo - Šimanovci.
Ona je, zbog povreda zadobijenih prilikom sudara sa kamionom, preminula na licu mesta.
Kako piše Telegraf, Stojanović je bila mis fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine.
Od nje se na društvenim mrežama oprostila vlasnica agencije "Miss Yu" Milanka Đorđević:
 
"Naša draga Mira, finalistkinja izbora ‘Miss Srbije’ 2007. godine i ‘Miss fotogeničnosti’, danas je tragično izgubila život i napustila nas. Saučešće porodici", napisala je Đorđević, uz fotografiju preminule misice.
 

Teme

smrt
  • Nik

    22.05.2022 20:03
    O uzroku udesa nema informacija, ali ako je vozilo udarilo u kamion ispred sebe, najverovatnije je vozač zaspao. Ne znamo ni da li je devojka sama vozila ili neko drugi, ali taj koji je vozio je precenio svoje mogućnosti, nije bio odmoran za takvu vožnju i to je ono što mnogima može da se desi, ako ne vode računa o tome da za vožnju auta čovek mora biti spreman i koncentrisan, a ne to olako shvatiti kao "sad ću ja to na brzinu da obavim".
  • w/e

    22.05.2022 13:22
    w/e
    Ajde sada da se pravimo da nas je briga jer je dobro izgledala, pa da nastavimo sa ignorisanjem identicnih svakodnevnih dogadjaja.
  • Radovan Lazić

    22.05.2022 11:29
    Vozač
    Sistem je katastrofalan. I to nije problem samo u saobraćaju, nego u svim sferama društva.
    Sve se da rešiti za kratko vreme, samo treba propise i zakone sprovoditi. A to nisu krive ni auto škole niti vozači. To je do sistema. Vozite se malo bilo gde po zapadu pa ćete videti da patrole nema ni za leka,a posebno da kao kod nas iskaču iza svakog grma. Ali kda vas kamera ili radar ili presretač snimi tu nema oprosta. Potrebna je samo volja, a ona ne postoji nažalost. Nije naš narod loš, samo mu je pušteno da može da radi šta hoće i da za isto ne odgovara. Samo kamere i radare postaviti, i patrole sa kamerama u civilna auta. Svaki prekršaj snimiti i procesuirati i to je to. Ali isto tako i elementarne uslove treba obezbediti. Tu spadaju bezbedni i pregledni putevi, adekvatna signalizacija, viši standard života da bi se mogla adekvatna obuka platiti, da i se mogao normakan auto voziti...Itd... A to treba država da obezbedi, i to je glavni uzrok svih problema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.